Header icon 1 Header big icon 1
Header icon 2 Header big icon 2
Header map pin icon Header map close icon Наші склади
Київ
Київ, Залізничне шосе, 21
Київ, Залізничне шосе, 21 метро Либідська
Прокласти маршрут
Київ, пр-т Степана Бандери, 20А
Київ, пр-т Степана Бандери, 20А метро Почайна
Прокласти маршрут
Київ, пр-т Повітряних сил, 64
Київ, пр-т Повітряних сил, 64 Севастопольська пл.
Прокласти маршрут
Київ, вул. Олеся Бердника, 67
Київ, вул. Олеся Бердника, 67 метро Нивки
Прокласти маршрут
Львів
Львів, Тобілевича, 8
Львів, Тобілевича, 8 Залізничний вокзал
Прокласти маршрут
Львів, Городоцька, 128А
Львів, Городоцька, 128А Приміський вокзал
Прокласти маршрут
Одеса
Одеса, Партизанська 17
Одеса, Партизанська 17 БЦ Sun City
Прокласти маршрут
Header phone icon0800330338
UA

Зберігання речей на час від’їзду

Зібралися в поїздку? Проявіть турботу про речі, які залишаєте.

Ви спланували поїздку, перевірили всі документи, купили новий чемодан, підготували необхідні речі, віддали кота друзям. Але Вас не покидає відчуття незавершеності, тривоги? Ви забули зробити щось важливе? А як же Ваші особисті речі, які залишаться вдома? Хто про них подбає? Друзі точно не візьмуть ще й коробки з речами, на додачу до кота.

Це той випадок, коли необхідно скористатися послугою зберігання речей. Віддавши цінні речі на зберігання, будьте спокійні. Ніякі злодії або неуважні сусіди їм не страшні.

Уявімо, що ви живете на знімній квартирі. При цьому ваш від’їзд буде тривати місяць, два або більше. Квартира непогана, але і платити за оренду за весь час поїздки не хочеться. Але куди подіти всі свої речі, меблі? Ось і виходить дорогий склад.

Передайте все, на час від’їзду, в професійний сервіс зберігання речей. Це рішення дозволить значно заощадити.

Сервіс зберігання речей. Що це?

Сервіс зберігання речей дозволяє орендувати приміщення, так звані бокси, для зберігання особистих речей, а також бізнес-майна. Послуга побудована за принципом хмарного сховища в вашому телефоні, тільки замість файлів – речі. Ви маєте можливість орендувати необхідну площу на певний термін.

Послуга зберігання речей з’явилася давно, близько 6000 років тому. Але перший склад, схожий на сучасні, відкрили в 1958 році в США. Через деякий час популярна послуга поширилася в Європі. В Україні сфера індивідуального заощадження почала формуватися тільки в 2015 году. Зараз вона стрімко розвивається. Все більше людей користуються послугами сховищ.

Де можна скористатися послугою?

Українська компанія TetrisBOX надає послуги професійного зберігання в Києві та Львові. Компанія працює 3 роки. За цей час 1100 клієнтів скористалися послугами. Більш ніж 600 клієнтів звертаються постійно.

Фірма надає послуги: склад для будинку, склад для бізнесу, послуги доставки «під ключ», зберігання автомобільних шин, а також оренди контейнерів. Склади знаходяться в центральних районах, також поруч є відділення Нової пошти.

Особливості зберігання:

  • Надійність. Цілодобова охорона, відеоспостереження 24/7, сигналізація. Ми робимо все щоб ваші речі були в безпеці. На кожному боксі встановлено індивідуальний замок. Гарантія того, що тільки ви будете мати доступ. Ви маєте можливість передати ключ довіреній особі, попередньо призначеній в договорі.
  • Збереження речей. Ми піклуємося про ваші речі. Наші склади – це сухі, теплі приміщення. Ми забезпечуємо оптимальну температуру і вологість, що дозволяє зберігати майже будь-які речі.
  • Цілодобовий доступ. Ви можете прийти в будь-який час. У нас немає перерв. Вам обов’язково без уповільнення дадуть доступ до вашого боксу вдень і вночі.
  • Доставка речей на склад. Якщо немає часу чи бажання перевозити речі – ми надамо професійних вантажників і самі доставимо речі. Здійснюємо доставку на склад, а також вивезення.
  • Клієнт захищений договором. При оформленні послуги ми підписуємо договір оренди. Також ваші речі страхуються.

Як замовити послугу?

Ви можете залишити заявку на головній сторінці сайту компанії, і наші оператори зателефонують. Ми розрахуємо необхідний вам розмір боксу, ціну, і відповімо на всі питання, що цікавлять. Також на сайті працює онлайн-калькулятор. Сервіс автоматично відобразить вартість орендної плати в залежності від введених вами параметрів.

Ви можете бути спокійні, довіривши речі компанії TetrisBOX.

Дякуємо!
Ви неймовірні!
Наш оператор зв`яжеться
із Вами вже дуже скоро.
×
Feedback type Feedback type Feedback type