Header icon 1 Header big icon 1
Header icon 2 Header big icon 2
Header map pin icon Header map close icon Наші склади
Київ
Київ, Залізничне шосе, 21
Київ, Залізничне шосе, 21 метро Либідська
Прокласти маршрут
Київ, пр-т Степана Бандери, 20А
Київ, пр-т Степана Бандери, 20А метро Почайна
Прокласти маршрут
Київ, пр-т Повітрофлотський, 64
Київ, пр-т Повітрофлотський, 64 Севастопольська пл.
Прокласти маршрут
Київ, вул. Олеся Бердника, 67
Київ, вул. Олеся Бердника, 67 метро Нивки
Прокласти маршрут
Львів
Львів, Тобілевича, 8
Львів, Тобілевича, 8 Залізничний вокзал
Прокласти маршрут
Львів, Городоцька, 128А
Львів, Городоцька, 128А Приміський вокзал
Прокласти маршрут
Одеса
Одеса, Партизанська 17
Одеса, Партизанська 17 БЦ Sun City
Прокласти маршрут
Header phone icon0800330338
UA

Дачний інвентар, де і як його зберігати

Зберігання садового інвентарю після завершення дачного сезону – проблема, яку щорічно доводиться вирішувати більшості любителів городу. І ми не маємо на увазі щасливчиків, селища яких знаходяться під охороною, завдяки чому вони можуть спокійно залишити все інструменти та обладнання в сараї або в дачному котеджі. Йдеться про ту частку дачників, які побоюються – і не без підстав, за збереження залишених на дачі речей і змушені транспортувати їх в місто.

Де розмістити дачний інвентар на зберігання

Варіантів може бути кілька. Привезений скарб зазвичай складується:

  • в гаражах;
  • підвалах;
  • коморах;
  • на балконах.

Після цього завдання організації зберігання можна вважати виконаною – якщо вмовити себе не звертати уваги на легку захаращеність, активно використовується приміщення. Кожен раз, коли ви будете виходити на балкон, заїжджати в гараж або спускатися в підвальну комору, вам будуть потрапляти на очі і заважати руху речі, яких тут бути не повинно. Граблі, лопати, газонокосарки та інші предмети будуть заважати повноцінному використанню простору і легкий дискомфорт згодом може перерости в даний роздратування.

Захламлення – не єдина проблема, яка виникає при зберіганні дачного інвентарю в погано пристосованих для цього місцях. Сирість, властива підвальним і балконних приміщень може призвести до деформації дерев’яних елементів, утворення корозії на металевих деталях. Зіпсовані інструменти доведеться утилізувати і купувати нові екземпляри заповнюючи втрати. І якщо замінити сапку чи лопату проблеми не складе, то новий культиватор вдарить по бюджету цілком відчутно.

Підстав для пошуку альтернативного рішення більш ніж достатньо. І воно вже давно знайдено. Найбільш адекватний, комфортний і популярний спосіб організації зберігання дачних інструментів – оренда складських боксів. Всі ваші речі можна розмістити в сухому, опалювальному приміщенні, що знаходиться під цілодобовою охороною. Компанія TetrisBOX готова в будь-який момент надати вам в Києві і Львові надійний бокс з площею від 1 до 150 м2. Тут ваші речі завжди будуть в безпеці під захистом охорони і камер відеоспостереження.

Переваги зберігання дачного інструменту на складі TetrisBOX

Приймаючи рішення орендувати бокс ви отримуєте в користування особистий охороняється склад з цілодобовим доступом, розміщений в спеціалізованому приміщенні. На територію допускаються тільки орендарі. При виникненні будь-яких питань, ви завжди можете запросити запис відеоспостереження.

Безпека і збереження речей забезпечується шляхом:

  • охорони 24/7;
  • системи відеоспостереження – зовні і всередині приміщення – в коридорах;
  • пожежної сигналізації і стійок з вогнегасниками;
  • опалювальної системи і кондиціонерів – запобігають псуванню речей, захищають приміщення від вогкості і виникнення грибка.

Базову комплектацію контейнера можна доповнити розетками, стелажами, стійками, додатковим освітленням – в залежності від бажання орендаря. Для більшого спокою можна встановити особистий замок. Зберігайте речі з комфортом!

Дякуємо!
Ви неймовірні!
Наш оператор зв`яжеться
із Вами вже дуже скоро.
×
Feedback type Feedback type Feedback type