Header icon 1 Header big icon 1
Header icon 2 Header big icon 2
Header map pin icon Header map close icon Наші склади
Київ
Київ, Залізничне шосе, 21
Київ, Залізничне шосе, 21 метро Либідська
Прокласти маршрут
Київ, пр-т Степана Бандери, 20А
Київ, пр-т Степана Бандери, 20А метро Почайна
Прокласти маршрут
Київ, пр-т Повітрофлотський, 64
Київ, пр-т Повітрофлотський, 64 Севастопольська пл.
Прокласти маршрут
Київ, вул. Олеся Бердника, 67
Київ, вул. Олеся Бердника, 67 метро Нивки
Прокласти маршрут
Львів
Львів, Тобілевича, 8
Львів, Тобілевича, 8 Залізничний вокзал
Прокласти маршрут
Львів, Городоцька, 128А
Львів, Городоцька, 128А Приміський вокзал
Прокласти маршрут
Одеса
Одеса, Партизанська 17
Одеса, Партизанська 17 БЦ Sun City
Прокласти маршрут
Header phone icon0800330338
UA

Пора діставати літні речі

Прийшло літо, і пора діставати відкладені восени речі. Виймаємо з чохлів пляжні приналежності, розбираємо ретельно упаковані або розвішані в шафах сукні, блузи, спідниці та футболки. Деякі речі за час зберігання припадають пилом, інші сильно пом’ялися, а треті виглядають, як ніби їх взагалі не надягали. Останнє не дивно – адже за статистикою 80% часу ми носимо всього 20% предметів одягу. Решта використовуємо набагато рідше.

Складніше з правильним зберіганням речей. Тут існує багато тонкощів і розроблені навіть цілі системи, як правильно складати одяг, щоб вона займала менше місця.

Метод КонМарі

Цікавий спосіб складати речі для тривалого зберігання. Звичайно, він підійде не для будь-якого одягу. Сукні з шифону та інших ніжних тканин краще зберігати у висячому положенні, інакше на них можуть залишитися заломи. А ось для трикотажу, бавовняних і вовняних штанів, джинсів і футболок такий метод підходить ідеально.

  • Акуратно складаємо речі в невеликий прямокутник.
  • Розміщуємо кожен складений предмет вертикально.
  • Заповнюємо простір, укладаючи складені речі поруч, одна до іншої.

Описаним чином зручно складувати одяг не тільки на полицях шаф, а й в різні коробки, ящики, об’ємні сумки. Потім всі ці акуратно складені й упаковані речі разом з тарою можна просто прибрати: під ліжко, на шафу або антресолі, в нішу або на засклений балкон. А ще краще – взагалі здати на зберігання в спеціальний бокс (про це – нижче).

Розвішування одягу в шафі

Перелічимо деякі важливі правила зберігання речей в шафах.

  1. Уникайте зберігання на вішалках трикотажних виробів. Вони можуть сильно розтягнутися за кілька місяців і зовсім втратити форму.
  2. Розвішуючи сукні, сарафани, блузки, залишайте між окремими предметами невеликі відстані. Це сприятиме кращому провітрювання і запобігає виникненню неприємних запахів.
  3. Обов’язково прибирайте на зберігання тільки ретельно випрані, вичищені і випрасувані речі. Якщо на платті залишилася практично невидима пляма – за пів року вона може потемніти і намертво «в’їстися» в матеріал. А навіть невелика крапелька поту стане причиною вкрай неприємного запаху, яким можуть просочитися і сусідні речі.
  4. Обов’язково обробляйте внутрішній простір шаф засобами від молі та інших шкідників. Інакше влітку вас можуть чекати вкрай неприємні сюрпризи.
  5. Бажано підтримувати комфортний для речей температурний режим, стежити за вологістю, періодично провітрювати речі.

Дотримання зазначених вимог допоможе зберегти свій одяг в ідеальному стані.

Спортінвентар: велосипеди, самокати, спорядження

Яка відпустка без поїздки на море, шашликів, спортивних ігор і активних розваг! На початку літа багато хто починає діставати велосипеди, самокати, дошки, волейбольні сітки, м’ячі, ракетки, пляжний інвентар та спорядження для дайвінгу. А якщо хтось захоплюється риболовлею – обсяг пам’яті використовується різними снасті? Це не кажучи вже про гумові човни, надувні матраци, складні столи та стільці для пікніка, мангали, шампурів!

А як же все це господарство зберігати? Перетворювати міську квартиру в склад спортивно-пляжного інвентарю – не найрозумніший вибір. Зберігати на балконі – свідомо обмежувати себе в просторі. Та й хіба мало – а раптом пожежа?

Багато розв’язують питання просто: складають літні речі та спортивні аксесуари в гаражах або підвалах. Але і ці варіанти важко назвати оптимальними. Пил, низька температура (а то і морози), висока вологість, комахи та навіть гризуни. А якщо прорве трубу або підвал заллє після сильної зливи?

Тому найкращий вихід – просто здати всі літні речі на зберігання в спеціальний бокс. Там вони перебуватимуть в оптимальних умовах.

Переваги зберігання речей в спеціалізованих боксах

Опишемо переваги використання камер зберігання на прикладі вітчизняної компанії TetrisBOX , яка тривалий час спеціалізується в цій галузі. Здаючи речі в спеціалізовані бокси, ви користуєтеся такими перевагами:

  • Цілодобовим доступом;
  • надійною і відповідальною охороною;
  • наявністю широкого асортименту приміщень різної площі;
  • клімат-контролем з датчиками температури і вологості;
  • наявністю протипожежної системи.
Дякуємо!
Ви неймовірні!
Наш оператор зв`яжеться
із Вами вже дуже скоро.
×
Feedback type Feedback type Feedback type