Header icon 1 Header big icon 1
Header icon 2 Header big icon 2
Header map pin icon Header map close icon Наші склади
Київ
Київ, Залізничне шосе, 21
Київ, Залізничне шосе, 21 метро Либідська
Прокласти маршрут
Київ, пр-т Степана Бандери, 20А
Київ, пр-т Степана Бандери, 20А метро Почайна
Прокласти маршрут
Київ, пр-т Повітряних сил, 64
Київ, пр-т Повітряних сил, 64 Севастопольська пл.
Прокласти маршрут
Київ, вул. Олеся Бердника, 67
Київ, вул. Олеся Бердника, 67 метро Нивки
Прокласти маршрут
Львів
Львів, Тобілевича, 8
Львів, Тобілевича, 8 Залізничний вокзал
Прокласти маршрут
Львів, Городоцька, 128А
Львів, Городоцька, 128А Приміський вокзал
Прокласти маршрут
Одеса
Одеса, Партизанська 17
Одеса, Партизанська 17 БЦ Sun City
Прокласти маршрут
Header phone icon0800330338
UA

Куди сховати зайві речі після генерального прибирання

Генеральне прибирання – найкращий час для того, щоб очистити будинок, викинути зайві речі або знайти їм гідне місце для зберігання. У будинках, де є маленькі діти, накопичується багато побутового сміття. Старі зламані іграшки, харчові відходи, обгортки від цукерок однозначно відправляються в утиль. Але як бути з дитячим ліжечком, застарілої побутовою технікою, іграшками в хорошому стані, одягом? Адже все це можна продати або подарувати. Ось варіанти, які допоможуть вам визначитися з місцями зберігання тимчасово непотрібних речей і заощадити простір в квартирі.

5 варіантів, де можна зберігати речі

Місце зберігання повинно бути зручним. Ви повинні мати до нього доступ цілодобово, щоб вам не потрібно було здійснювати над собою величезні зусилля. Скористайтеся тим, що може перебувати у вас, образно кажучи, «під рукою»:

  • Вільне приміщення. Якщо простоює без діла гараж або є просторе горище в приватному будинку, скористайтеся цими приміщеннями і віднесіть туди речі, якими ви не користуєтеся. Це стосується і вільних кімнат, які стоять без діла. Важливо, щоб це було приміщення, в яке ви заходите не часто і не показуєте його своїм гостям.
  • Меблі з вбудованими місцями для зберігання. Краще подбати про це заздалегідь. Якщо ви плануєте купувати нові меблі, звертайте увагу на те, чи є в ній вільні місця для речей. Наприклад, в журнальному столику можуть бути полки і ящики, в дивані – широкі підлокітники з відкидним верхом і вільним простором. У дитячому ліжечку, табуретках може відкриватися дно. Такі ергономічні меблі допоможуть ефективно вирішити питання з прибиранням речей.
  • Простір під підвіконням. Зробіть «холодну шафу» під підвіконням з дверцятами та міні-полками, де можуть зберігатися речі, які не псуються від холоду. При бажанні можна збільшити винос підвіконня і зробити під ним закритий міні-сарайчик.
  • Шафа-вітрина. Якщо у вас є непотрібна шафа зі скляними вставками, і ви таку давно не використовуєте за призначенням, не поспішайтецю шафу викидати. Насправді в ній можна зберігати не тільки сервізи, посуд і ошатні статуетки. Завісьте прозорі стінки стильними щільними фіранками і складайте всередину будь-які речі, навіть ті, які не підходять для загального огляду.
  • Картонні ящики. При відсутності більш зручного місця для речей можна використовувати ящики з посилок. Ними із задоволенням можуть поділитися сусіди. У ящиках можна зберігати речі, іграшки та книги. Чи не саме компактне розміщення, але все ж допомагає організувати простір.

Зручний сервіс зберігання речей

Речі займають часом занадто багато вільного простору. І якщо у вас немає гаража або сарая, великої шафи-купе, то знайти місце для непотрібних книг, одягу, технічних пристроїв, які шкода викинути, буде важко. Ми пропонуємо вам оренду гаража, боксу, контейнера або складу, де ви зі зручністю розмістіть особисті речі та перевірте площадку домашню «територію» від мотлоху.

Наші переваги: ​​

  • сухі, чисті, теплі приміщення;
  • безпечне використання завдяки встановленим камерам і цілодобової охорони;
  • постійний індивідуальний доступ до речей;
  • оптимальна вартість оренди.

Вже сьогодні ви можете звернутися до нас. Ми допоможемо оперативно вирішити проблему з захаращенням особистого простору, збережемо ваші цінні речі в первісному вигляді і стані.

Дякуємо!
Ви неймовірні!
Наш оператор зв`яжеться
із Вами вже дуже скоро.
×
Feedback type Feedback type Feedback type