Header icon 1 Header big icon 1
Header icon 2 Header big icon 2
Header map pin icon Header map close icon Наші склади
Київ
Київ, Залізничне шосе, 21
Київ, Залізничне шосе, 21 метро Либідська
Прокласти маршрут
Київ, пр-т Степана Бандери, 20А
Київ, пр-т Степана Бандери, 20А метро Почайна
Прокласти маршрут
Київ, пр-т Повітрофлотський, 64
Київ, пр-т Повітрофлотський, 64 Севастопольська пл.
Прокласти маршрут
Київ, вул. Олеся Бердника, 67
Київ, вул. Олеся Бердника, 67 метро Нивки
Прокласти маршрут
Львів
Львів, Тобілевича, 8
Львів, Тобілевича, 8 Залізничний вокзал
Прокласти маршрут
Львів, Городоцька, 128А
Львів, Городоцька, 128А Приміський вокзал
Прокласти маршрут
Одеса
Одеса, Партизанська 17
Одеса, Партизанська 17 БЦ Sun City
Прокласти маршрут
Header phone icon0800330338
UA

Переваги оренди складу

Сучасний ритм життя не розташовує до розміреного ритму життя. Для більшості жителів мегаполісів і великих міст будинок – це місце для ночівлі та нечастих зустрічей в колі сім’ї та друзів. Найчастіше молодь віддає перевагу оренді житла, тому не завжди є можливість тягати за собою всі речі. Але все одно є такі, від яких нікуди не дітися. І вони вимагають зберігання.

Санаторій для піаніно

Всім знайома ситуація, коли діти виросли, а внуки ще тільки в проекті, але старе робоче піаніно неодмінно має дочекатися, коли в родині народиться геніальний композитор, піаніст або музичний керівник дитячого садка. Але до того часу треба знайти йому досить просторе містечко …

Або, наприклад, зимова гума, комплект запасок і чудова покришка від трактора, яка обов’язково буде потрібна у наступному році. А поки всі вони понуро нудяться на крихкому балконі п’ятиповерхівки.

І вже зовсім актуальне – офіс перейшов на дистанційку, приміщення здали в суборенду, а меблі та оргтехніка купою повалена в загальному коридорі в очікуванні своєї долі …

Якщо раніше вирішити подібні завдання було під силу фокуснику Копперфільду, то тепер питання зберігання чесно нажитого майна вирішується одним телефонним дзвінком.

Компанія «TETRIS BOX» з комфортом розмістить ваш скарб в королівських апартаментах спеціального призначення.

Як це працює

Ви здаєте, а компанія «TETRIS BOX» приймає на відповідальне зберігання майно. Для його розміщення передбачені сухі, чисті, вентильовані приміщення від 1 до 120 м ²: склади, контейнери, гаражі. У Києві та Львові для вас цілодобово працює сервіс зберігання особистих речей і бізнес-майна. Обирайте склад з найбільш зручним для вас місцем розташування та орендуйте його для зберігання:

  • великогабаритних і не тільки меблів;
  • побутової та офісної техніки;
  • шин, дисків, покришок;
  • особистих речей;
  • документів;
  • обладнання;
  • спортивного інвентарю тощо.

Компанія забезпечить збереження вашого майна протягом терміну, обумовленого договором. Охорона і відеоспостереження, організовані на всіх складах «TETRIS BOX» – це запорука цілісності і безпеки залишених речей.

Мікроклімат опалювальних і вентильованих приміщень забезпечує захист від вогкості і утворення цвілі, грибків і бактерій.

Якщо ви змушені кочувати з квартири на квартиру або з офісу в офіс в пошуках оптимального варіанту, вам не доведеться тягати за собою громіздкий багаж: просто залиште його на складі, і заберіть, як тільки визначитеся з постійним місцем дислокації. При цьому у вас завжди буде вільний доступ до речей в будь-який час доби.

Вам більше не доведеться позичати корисну площу гаража зимовою гумою – здайте її в «TETRIS BOX», а простір, що звільнився обладнайте для відпочинку в теплій чоловічій компанії або обладнайте стелаж для консервації на радість дружині.

Завжди на зв’язку

Для оформлення заявки або уточнення деталей ми пропонуємо весь спектр видів зв’язку:

  • WatsApp;
  • Viber;
  • телеграм;
  • зворотний дзвінок;
  • інтерактивна форма для оформлення заявки;
  • адреси офісів і складів для особистої зустрічі.

На сайті компанії передбачений калькулятор для розрахунку вартості оренди передбачуваної площі. Цей зручний інструмент дозволить об’єктивно оцінити свої можливості і можливості сервісу.

Клієнти компанії можуть розраховувати на участь в акціях і отримувати знижки. Довгострокове співробітництво в основі відносин з клієнтами дозволяє «TETRIS BOX» успішно конкурувати на ринку послуг і розвиватися, для того, щоб створити своїм клієнтам ще більш привабливі умови.

Дякуємо!
Ви неймовірні!
Наш оператор зв`яжеться
із Вами вже дуже скоро.
×
Feedback type Feedback type Feedback type