Header icon 1 Header big icon 1
Header icon 2 Header big icon 2
Header map pin icon Header map close icon Наші склади
Київ
Київ, Залізничне шосе, 21
Київ, Залізничне шосе, 21 метро Либідська
Прокласти маршрут
Київ, пр-т Степана Бандери, 20А
Київ, пр-т Степана Бандери, 20А метро Почайна
Прокласти маршрут
Київ, пр-т Повітрофлотський, 64
Київ, пр-т Повітрофлотський, 64 Севастопольська пл.
Прокласти маршрут
Київ, вул. Олеся Бердника, 67
Київ, вул. Олеся Бердника, 67 метро Нивки
Прокласти маршрут
Львів
Львів, Тобілевича, 8
Львів, Тобілевича, 8 Залізничний вокзал
Прокласти маршрут
Львів, Городоцька, 128А
Львів, Городоцька, 128А Приміський вокзал
Прокласти маршрут
Одеса
Одеса, Партизанська 17
Одеса, Партизанська 17 БЦ Sun City
Прокласти маршрут
Header phone icon0800330338
UA

Куди сховати зайві речі після прибирання офісу?

Перед Новим роком як ніколи актуально помиритися з партнерами, завершити важливі проекти і позбутися від зайвих речей в офісі. А непотрібного або старого “господарства” навіть в офісі банку вистачає. Незважаючи на те, що ними ніхто давно не користується, це може бути навіть сезонний товар з асортименту магазину, речі продовжують займати місце в шафах, на полицях або в приміщеннях.

В деяких випадках передача речей на тимчасове зберігання не тільки бажана, а й просто необхідна. Припустимо, куди подіти меблі при переїзді офісу або велику партію товару до передачі її клієнтам? Орендою боксу користуються юридичні компанії, коли потрібно сховати на час техніку, товари, обладнання. При цьому не потрібно купувати окрему площу, досить орендувати спеціальне сховище.

У чому плюси такого складу?

Наявність орендованого складу або гаражного боксу дозволяє вивільнити багато корисної площі в офісі. Це навіть не перевага, а потреба підприємства, з урахуванням постійно зростаючих цін на оренду. Завжди можна перенести архів компанії в віддалене місце. Тим більше, що такі бокси оснащуються фізичною охороною, сигналізацією, системою відеоспостереження. Зберігати там документи, оргтехніку та обладнання з товаром навіть безпечніше, ніж удома або на роботі.

До інших переваг оренди складу під офісні речі можна віднести:

  • Захист речей від шкідників або капризів природи. Герметичні стінки боксу надійно приховують товар від цвілі, грибка, вологи і гризунів, які за короткий час можуть зіпсувати майно.
  • Цілодобовий доступ до речей. Об’єкти охороняються, тому можна під’їхати до складу будь-якої пори, забрати свої речі або щось покласти в бокс.
  • Зручність. Компанії намагаються розміщувати кілька складських приміщень по місту, так що можна підібрати варіант недалеко від будинку (зручно для інтернет-магазинів, де продаж проходить віддалено) або офісу.
  • Безпека. Охорона на об’єкті веде відеоспостереження, фіксує в журналі всіх відвідувачів. Доступ до території видається тільки клієнтам сервісу, а до боксу – особам, які вказані в договорі.
  • Відчутна економія грошей. Багато хто вважає, що орендувати бокс – дорога послуга, але просто порахуйте, скільки коштує оренда вашого офісу, наскільки заважає захаращена кімната товаром у власному будинку.

Взяти в оренду невеликий склад можна для постійного або сезонного зберігання речей. А після Нового року туди можна перемістити навіть іграшки з ялинки та іншу мішуру. Додайте сюди безпеку і збереження речей. І не потрібно переживати, як про залишений товар в особистому гаражі або гаражі друга.

Де можна орендувати бокс?

Підприємці, бажаючи заощадити гроші, намагаються всіма силами кудись запхати товар. У хід йдуть невеликі приміщення в офісі, кути і шафи для верхнього одягу, комори. При цьому власник часто нехтує умовами зберігання товарів.

Є варіант набагато краще – орендувати бокс в складському приміщенні нашої компанії TetrisBOX . У нас є склади в 2-х містах – У Києві та у Львові, а це понад 1,7 тис. м2 загальної площі. Пропонуємо сухі і чисті приміщення від 1 до 150 м2 з фізичною охороною, відеоспостереженням та цілодобовим доступом. Ми гарантуємо цілісність речей, а всі умови зберігання та відповідальність сторін фіксуємо в договорі.

Для інтернет-магазинів діють вигідні умови і програма лояльності. Додатково допоможемо організувати перевезення речей до нас на склад «під ключ». Підберемо потрібну машину, приїдемо вчасно і акуратно погрозами і розвантажимо речі. Наберіть наших менеджерів, запишіться на зручний час. Встигніть все зробити до кінця грудня, щоб не тягнути мотлох і непотрібні речі за собою в Новий рік.

Дякуємо!
Ви неймовірні!
Наш оператор зв`яжеться
із Вами вже дуже скоро.
×
Feedback type Feedback type Feedback type